Our Team

Bij Deweezenlanden.nl introduceren we met trots ons toegewijde en diverse team van journalisten en contentmakers die onvermoeibaar werken om u het laatste nieuws, inzichten en verhalen van over de hele wereld te brengen. Onze passie voor excellentie in journalistiek en toewijding aan nauwkeurigheid maakt ons de go-to-source voor veel lezers in Nederland en daarbuiten.

Maak kennis met ons dynamisch team:

Emma van Dijk – Hoofdredacteur: Emma leidt ons team met een niet-aflatende toewijding aan journalistieke integriteit. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche zet ze de toon voor onze redactiekamer en zorgt ze ervoor dat we inhoud van hoge kwaliteit leveren.

Tim de Vries – Senior Reporter: Tim is onze veelzijdige verslaggever die een breed scala aan onderwerpen behandelt, waaronder politiek, economie en technologie. Zijn diepgaande analyse en vermogen om complexe problemen op te lossen, maken hem tot een waardevolle aanwinst voor ons team.

Laura Jansen – Editor Culture & Lifestyle: Met oog voor detail en liefde voor kunst en entertainment, brengt Laura een frisse kijk op onze culturele berichtgeving. Haar passie voor het delen van de unieke verhalen van individuen en gemeenschappen komt tot uiting in haar werk.

Bram Vermeulen – Social Media Manager: Bram is een digital native en houdt ons publiek betrokken en geïnformeerd via onze verschillende sociale mediakanalen. Zijn talent voor het creëren van boeiende inhoud zorgt ervoor dat onze verhalen een zo breed mogelijk publiek bereiken.

Fleur van der Meer – Multimedia Journalist: Fleur’s vermogen om zich aan te passen aan het steeds evoluerende digitale landschap maakt haar een integraal onderdeel van ons team. Ze produceert boeiende beelden, video’s en interactieve elementen die onze verhalen versterken.

Tom Willems – Sportcorrespondent: Toms liefde voor sport en zijn diepgaande kennis maken hem bij uitstek geschikt om het laatste sportnieuws te verslaan. Zijn boeiende verslagen over zowel lokale als internationale evenementen houden onze lezers up-to-date en goed geïnformeerd.

Lisa de Groot – Onderzoeksjournalist: Lisa is onze onverschrokken onderzoeksjournalist die niet bang is om lastige kwesties aan te pakken en misstanden aan het licht te brengen. Haar vastberadenheid en grondige onderzoeksvaardigheden maken haar tot een essentieel lid van ons team.

Samen werkt het team van Deweezenlanden.nl hard om onze lezers uitgebreide en betrouwbare berichtgeving te bieden. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze lezers in ons stellen, en we blijven ons inzetten om de hoogste normen van journalistiek te handhaven.