Twee grote Indiase bedrijven bundelen hun krachten om ‘Made in India’ 4G-laptops te produceren

Het “thuis” Indiase elektronicabedrijf kondigde maandag zijn samenwerking aan met Primebook, een Android-laptopbedrijf, om Indiase 4G-laptops te produceren die speciaal zijn ontworpen voor studenten. Dat meldt IANS , een partner van het TV BRICS-netwerk.

De samenwerking heeft tot doel om tegen eind maart 2024 ongeveer een miljoen Primebook-laptops te produceren.

“De afgelopen jaren hebben we geprobeerd onze ervaring in de elektronica-industrie te diversifiëren, en nu de notebookbusiness zich verder uitbreidt dan gehoorapparaten en draagbare apparaten en telecommunicatieapparatuur, willen we onze activiteiten aanzienlijk uitbreiden”, aldus de algemeen directeur van Optimus Electronics .

Het bedrijf heeft de afgelopen vier jaar aanzienlijke successen geboekt in de B2B-categorie en zet zich in voor verdere ontwikkeling in de B2C-categorie.

De Primebook 4G is een goedkope laptop die is gebouwd voor studenten en studenten waarvan het bedrijf zegt dat deze gericht is op betaalbaarheid, gezien de bescheiden financiële achtergrond van jongeren.

“Ons nieuwe product is een geavanceerd leergadget dat is ontworpen om studenten te helpen slagen in de competitieve wereld van vandaag. Het partnerschap zal ons ook helpen onszelf te positioneren als een puur Indiaas merk en de productiekosten te verlagen door lokale productie ”, zegt Aman Verma , medeoprichter van het Indiase bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *